Facebook google+ youtube

Willkommen auf Deltarium Pensionen

Für Ihren Traumurlaub in einem modernen und traditionellen Platz in der gleichen Zeit. Wir laden Sie ein, unser Haus in der Donau-Delta, in der Stadt Sankt Georgen, Sankt Georgen Arm an der Mündung des Schwarzen Meeres, in der Nähe eines sehr schönen wilden Strände und Delta-Kanäle mit Wasser gefüllt ist, Lilien und Wildvögeln die beste Ort, um im Urlaub, am Wochenende oder organisierten Aktivitäten des Unternehmens sein. Unterkunft mit ausgezeichneter lokaler Küche mit traditionellen Menüs Fisch, Bootsfahrten in wilden Vogelschutzgebiete und Seerosen, Wasserbäder und Sonne auf dem feinsten Sand des Schwarzen Meeres sind die Zutaten, die wir zur Verfügung haben für unvergessliche Zeit mit der Familie oder Arbeitskollegen.

Wo Sie uns finden

Dienstleistungen

Teambildung

Interne Vorschriften

Touristen Meinungen 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 7 reviews
by Andrei on Blank Product Name

Vara asta am fost pentru prima data în Delta, la Sf. Gheorghe si am stat la Deltarium. A fost o experienta extrem de placuta. Deltarium este o pensiune noua, cu pereti albi, camere mari, dar mai ales cu oameni foarte de treaba. Gazdele noastre, doamna Maria si domnul Doru, au avut grija sa nu ne lipseasca nimic. Chiar daca pensiunea este noua, doamna Maria si domnu Doru traiesc de o viata în Sfântu. El este pescar si a fost ghidul nostru pe canale. Ea gateste de vis si ne-a rasfatat în fiecare zi cu tot felul de ciorbe si mâncaruri de peste. Am încercat sa mai mâncam si în alte locuri din sat, dar de fiecare data ne-am întors, cumva rusinati, la doamna Maria. Am stat cinci zile la Deltarium. În ultima zi, eram la masa pe terasa pensiunii când a venit un grup de turisti. S-au îmbratisat cu gazdele noastre, iar doamna Maria a scos din bucatarie o fotografie veche. Fotografia era de la prima vizita pe care o facusera acei turisti la ei, în urma cu noua ani. Pe atunci, pensiunea noua nu exista. Numai doamna Maria si domnul Doru erau acolo sa primeasca turisti în cautare de linistie în Delta. Sper ca îi voi gasi si eu, tot acolo, data viitoare când ma voi întoarce în Sfântu, la Deltarium.

Va multumim din suflet pentru aprecieri si vom fi aici ori de cate ori veti dori sa reveniti. Va asteptam cu bratele deschise si cu propuneri de noi aventuri prin Delta.

by Constantina on Blank Product Name

Séjour très agréable dans cette pension familiale située à St George. Chambres très confortables, accueil très chaleureux et repas traditionnels! On organise aussi des excursions en barque dans le Delta.
Sejur foarte fain in aceasta pensiune familiala situata la Sf Gheorghe. Camere foarte confortabile, primire foarte calduroasa, mese traditionale! Se organizeaza si excursii cu baraca in Delta.

Multumim frumos pentru aprecieri, va mai asteptam pe la noi!

Deltarium Aegis este un loc cu adevarat deosebit. Ingeniozitatea conceptului arhitectural, confortul si eleganta sunt completate de atmosfera traditionala si serviciile ireprosabile. Pe scurt, o experienta minunata!

Multumim frumos pentru cuvintele deosebite, va asteptam cu drag sa reveniti!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»