Facebook google+ youtube

Welcome to Deltarium Guest House!

For your dream holiday in a modern and traditional place at the same time. We invite you to our house situated in the Danube Delta, in the town of Sfantu Gheorghe, Sfantu Gheorghe Arm at the mouth of the Black Sea, near a very beautiful wild beaches and Delta channels filled with water, lilies and wild birds is the best place to be in your holidays, weekends or organized activities of the company. Accommodation with excellent local meals with traditional menus fish, boat trips in wild bird reserves and water lilies, water baths and sun on the finest sand of the Black Sea are the ingredients we have available for memorable time with family or work colleagues.

Where to find us

Team Building

Internal Regulation

Tourist Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 7 reviews
by Andrei on Blank Product Name

Vara asta am fost pentru prima data în Delta, la Sf. Gheorghe si am stat la Deltarium. A fost o experienta extrem de placuta. Deltarium este o pensiune noua, cu pereti albi, camere mari, dar mai ales cu oameni foarte de treaba. Gazdele noastre, doamna Maria si domnul Doru, au avut grija sa nu ne lipseasca nimic. Chiar daca pensiunea este noua, doamna Maria si domnu Doru traiesc de o viata în Sfântu. El este pescar si a fost ghidul nostru pe canale. Ea gateste de vis si ne-a rasfatat în fiecare zi cu tot felul de ciorbe si mâncaruri de peste. Am încercat sa mai mâncam si în alte locuri din sat, dar de fiecare data ne-am întors, cumva rusinati, la doamna Maria. Am stat cinci zile la Deltarium. În ultima zi, eram la masa pe terasa pensiunii când a venit un grup de turisti. S-au îmbratisat cu gazdele noastre, iar doamna Maria a scos din bucatarie o fotografie veche. Fotografia era de la prima vizita pe care o facusera acei turisti la ei, în urma cu noua ani. Pe atunci, pensiunea noua nu exista. Numai doamna Maria si domnul Doru erau acolo sa primeasca turisti în cautare de linistie în Delta. Sper ca îi voi gasi si eu, tot acolo, data viitoare când ma voi întoarce în Sfântu, la Deltarium.

Va multumim din suflet pentru aprecieri si vom fi aici ori de cate ori veti dori sa reveniti. Va asteptam cu bratele deschise si cu propuneri de noi aventuri prin Delta.

by Constantina on Blank Product Name

Séjour très agréable dans cette pension familiale située à St George. Chambres très confortables, accueil très chaleureux et repas traditionnels! On organise aussi des excursions en barque dans le Delta.
Sejur foarte fain in aceasta pensiune familiala situata la Sf Gheorghe. Camere foarte confortabile, primire foarte calduroasa, mese traditionale! Se organizeaza si excursii cu baraca in Delta.

Multumim frumos pentru aprecieri, va mai asteptam pe la noi!

Deltarium Aegis este un loc cu adevarat deosebit. Ingeniozitatea conceptului arhitectural, confortul si eleganta sunt completate de atmosfera traditionala si serviciile ireprosabile. Pe scurt, o experienta minunata!

Multumim frumos pentru cuvintele deosebite, va asteptam cu drag sa reveniti!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»